eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Medicamente homeopate

NAVIGARE RAPIDA: » Pagina principala » GHID MEDICAL » homeopatie » medicamente homeopate

Ptelea


Ulmul face parte din familia Ulmaceae.
Administrarea de doze ponderabile produce congestia cronica a ficatului cu tulburari biliare si atonie gastrica.

Dilutiile centezimale de la a 3-a la a 5-a se administreaza in congestia cronica a ficatului, insuficienta hepatica, icter, litiaza biliara, colecistita cronica, cefalee hepatica. Bolnavul are un gust amar in gura, cefalee. tulburari gastrice imediat dupa masa, tristete la trezire si la o ora dupa fiecare masa. scaun capricios, imposibilitatea de a suporta o centura mai strinsa. Durerea in hipocon-drul drept e agravata intoreindu-se spre stinga sau culcat pe stinga si e ameliorata culcat pe dreapta.

Exista o senzatie de vid epigastric, necalmata de mincare, care se transforma insa dupa ingestia de alimente intr-o senzatie de plenitudine si 'piatra in stomac\". Eventuala greata poate fi urmata de varsaturi, apetitul e puternic, dar exista o aversiune pentru grasimi si carne. Cefa-leea e insotita de foame si ameliorata dupa defecatie. Nu este rara o alternanta a con-stipatiei cu diareea. Salivatia e abundenta, bolnavul transpira dimineata la trezire, ficatul e mare si sensibil ; uneori

subicter.

In dispepsia atonica, gastralgie, gastrita cronica si cefaleea digestiva se utilizeaza di-lutiile centezimale a 4-a si a 5-a. in plus, fata de unele simptome deja prezentate mai sus, bolnavul suporta greu cureaua de la pantaloni si isi simte fata fierbinte. Lipseste rar un gust amar in gura. Exista o distimic, in sensul ca la masa si in ora urmatoare bolnavul este euforic, iar ulterior devine depresiAlte materiale medicale despre: medicamente homeopate

Strychnos nux vomica face parte din familia Logoniaceae.

Dozele ponderabile se administreaza pentru excitarea sistemului nervos, cailor [...]
Hrisca sau tatarca face parte din familia Polygonaceae.

Administrarea de doze ponderabile provoaca prurit al pielii cu sau fara erup [...]
Nucul american face parte din familia Ju-glandaceae.
Administrarea de doze ponderabile are urmatoarele efecte : diaree cu dureri hepatice, cefa [...]

Copyright © 2010 - 2024 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre medicamente homeopate

  Alte sectiuni

  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Unde se incadreaza problema medicala?

  Scrie codul din imaginea alaturat

  Vezi toate intrebarile