eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Medicamente homeopate

NAVIGARE RAPIDA: » Pagina principala » GHID MEDICAL » homeopatie » medicamente homeopate

Fagopyrum


Hrisca sau tatarca face parte din familia Polygonaceae.

Administrarea de doze ponderabile provoaca prurit al pielii cu sau fara eruptie, genital, nazal, ocular, precum si iritarea mucoasei digestive si eretism circulator cu congestie cerebrala si pulsatii arteriale perceptibile.

Dilutiile intre a 3-a decimala si a 5-a centezimala se utilizeaza in iritatiile pruriginoase ale pielii si mucoaselor, agrate intre orele 15 si 18 si la caldura, si ameliorate prin aplicatii reci, aer proaspat si presiune.
Aceleasi dilutii, mai putin ultima mentionata, sint active in erotismul circulator, cu senzatia ca e prea greu capul pentru a fi sustinut de muschii gitului si\'cu cefalee agrata de caldura si cvi capul aplecat inainte, si, ameliorata in aer liber, cu capul dat pe spate, de cafea si la presiune. Pulsatiile carotidelor se d, iar ale mai tuturor arterelor se resimt. Uneori, se mai remarca palpitatii, puls neregulat si rapid, precordialgie de tip anginos.
Dilutia a 4-a centezimala se foloseste in a-numite dispepsii acide, cu hepatalgie la aplecarea inainte.Alte materiale medicale despre: medicamente homeopate

Dracila sau lemnul galben face parte din familia Berberidaceae. Tinctura-mama se prepara din radacini tinere proaspete. Dozele ponderabile actione [...]
Maselarita sau nebunarita face parte din familia Solanaceae.
Dozele ponderabile au asupra organismului sanatos o actiune asemanatoare cu a Bell [...]
Lacramioara face parte din familia Liliaceae. Administrarea de doze ponderabile produce (in ordinea crescatoare a cantitatilor) disparitia edemelor ca [...]

Copyright © 2010 - 2024 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre medicamente homeopate

  Alte sectiuni

  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Unde se incadreaza problema medicala?

  Scrie codul din imaginea alaturat

  Vezi toate intrebarile