eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membriTermeni si conditii  

Informatii generale

Scopul acestui site este acela de a va furniza informatii medicale generale. Acest website trebuie utilizat doar in scopul obtinerii de informatii generale pentru intelegerea cat mai buna a starii dumneavoastra de sanatate. Toate articolele si sfaturile furnizate prin intermediul eSanatos.com trebuie vazute ca simple informatii si nu ca analize si sfaturi medicale complete. Trebuie sa intelegeti ca, in ansamblul situatiilor medicale existente - a simptomelor si situatiilor personal ale fiecarui pacient, eSanatos.com nu poate diferentia acele forme grave de formele mai putin grave ale simptomelor dumneavoastra.

Limitari

  • eSanaros.com, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi intalnite la esanatos.com nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca dumneavoastra, ca utilizator al website-ului www.esanatos.com, nu veti inainta nici o actiune judecatoreasca impotriva eSanatos.com sau a partenerilor acestuia, indiferent de modul in care ati utilizat informatia furnizata de noi.
  • Sunteti constienti de faptul ca anumite tratamente, sfaruti medicale, sau regimuri alimentare pe care le gasiti pe acest site sunt potrivite pentru anumite afectiuni/persoane dar pot fi nepotrivite pentru sanatatea dumneavoastra.
  • eSanatos.com nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de eSanatos.com, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist.
SISTEMUL DE GARANTII

Noi nu garantam calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Chiar daca noi facem tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membri la inregistrare, nu putem impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau actiona in scopuri ascunse.

Noi solicitam fiecarui membru inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste serviciile oferite de eSanatos.com. Cu toate acestea, nu putem fi siguri ca toate informatiile sau sfaturile medicale furnizate de membri inregistrati sau neintregistrati sunt actuale si corecte. Va incurajam sa comunicati cu alti membri respectand principiile bunului simt si prudentei. Este responsabilitatea ta sa evaluezi increderea in si acuratetea tuturor formelor de garantie oferite de catre alti membri.

eSanatos.com se deroga de asumarea oricarei garantii exprese sau implicite. eSanatos.com nu ofera nici un fel de garantie ca: serviciul va corespunde cerintelor tale, serviciul va fi oportun si fara greseala, rezultatele utilizarii site-ului vor fi in concordanta cu scopul propus, calitatea va corespunde asteptarilor tale, sau orice erori ale site-ului vor fi corectate. Nici un fel de sfat sau informatie, obtinute oral sau in scris de la eSanatos.com, nu vor reprezenta garantie daca nu este expres mentionata in prezentul Acord.

 

Copyright © 2010 - 2024 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - Contact


Esti sanatos?
Boli si tratamente
Boli digestive
Boli cardiovasculare
Bolile infectioase
Definitii boli
Bolile cardiovasculare
Bolile respiratorii
Bolile digestive
Handicapurile
Bolile oaselor
Bolile alergice
Bolile venelor
Drogurile
Sistemul endocrin
Gamapatiile monoclonale
Bolile esofagului
Bolile stomacului si duodenului
Bolile intestinului subtire
Boli de colon, rect, anus
Bolile ficatului
Bolile cailor biliare
Bolile pancreasului
Bolile splinei
Boli perete abdominal
Bolile peritoreului
Boli sexuale
Hiperuricemiile
Insomnia
Boli endocrine
Boli parazitare
Virusologie
Bolile psihice
Boli stomatologice
Boli cerebrale
Boli genetice
Boli alergice
Bolile ochiului
Bolile sangelui
Boli perete abdominal
Boli renale

Ai o problema medicala?
Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

Unde se incadreaza problema medicala?

Scrie codul din imaginea alaturat

Vezi toate intrebarile