eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Medicamente homeopate

NAVIGARE RAPIDA: » Pagina principala » GHID MEDICAL » homeopatie » medicamente homeopate

Laurocerasus


Primus laurocerasus face parte din familia Rosaceae.
Dozele ponderabile actioneaza prin acidul cianhidric : depresie miocardica cu colaps, cianoza si spasme convulsive.

Tipul de Laurocerasus este slabit si hipo-reactiv, friguros si cianozat, tresarind agitat, cu extremitati reci si umede, cu vene proeminente pe dosul miinilor, degete hipo-cratice, ameliorat in aer liber si cu lapsusuri dupa o emotie. in crize, este anxios, agitat, doritor de aer curat, linistitor.

Dilutiile de la a 3-a decimala la a 5-a centezimala sint active in afectiunile cardiace hiporeactivo, insuficienta mitrala, tulburari cardiace dupa supradozare digitalica, astm cardiac, tuse cardiaca, cianoza nou-nascuti-lor. Bolnavul se plinge de dispnee la eforturi minime, motiv pentru care ii este frica sa paraseasca patul, e agravat de emotii, tuseste in decubit sl expectoreaza cu fire de singe.

Frecvent, tonicele cardiace nu l-au usurat. Pulsul e neregulat si slab, duce mereu mina la inima, ca pentru a se linisti si ii e frica sa nu moara subit. il usureaza numai decubitul cu capul jos, pozitie care insa sporeste tusea uscata si spasmodica. La inspectie, impresioneaza raceala corpului, tendinta la cianoza si slabiciunea pulsului. Extremitatile sint reci si cianozate. Respiratia e superficiala, stertoroasa in timpul somnului. Caldura nu-l incalzeste, mincarea nu-l intareste.

Dilutiile a 4-a si a 5-a centezimale se utilizeaza in adinamie. In diareile holeriforme cu tenesme, remediul conne de asemenea, ca si in spasme (tuse sau la nivelul faringe-lui, esofagului, stomacului

edentiabile prin ingestie de lichide). Mai pot apare, inainte de administrarea remediului : tris-mus, sughit, greata la caldura sau dismeno-reo cu dureri spasmodice mergind de la sa-crum la pubis.Alte materiale medicale despre: medicamente homeopate

Face parte din familia Boraginaceae.
Administrarea de doze ponderabile provoaca depresia centrilor cerebrospinali cu lentoare si confuzie cere [...]
Degetarul rosu face parte din familia Scro-phulariaceae.
La omul sanatos, administrarea de doze fiziologice repetate are drept efect : tulburar [...]
Sulfina face parte din familia Leguminosae.
Administrarea de doze ponderabile produce congestii locale acute (mai ales la cap, plamini, bazin s [...]

Copyright © 2010 - 2024 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre medicamente homeopate

  Alte sectiuni

  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Unde se incadreaza problema medicala?

  Scrie codul din imaginea alaturat

  Vezi toate intrebarile