eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Medicamente homeopate

NAVIGARE RAPIDA: » Pagina principala » GHID MEDICAL » homeopatie » medicamente homeopate

Onosmodium


Face parte din familia Boraginaceae.
Administrarea de doze ponderabile provoaca depresia centrilor cerebrospinali cu lentoare si confuzie cerebrala, pareze si tulburari de coordonare musculara, slabiciune sexuala prin depresie psihica, cefalee si dureri oculare, congestie si spasme in regiunea utero-anexiala.

Dilutiile centezimale de la a 7-a la 30-a se intrebuinteaza in neurastenia sexuala, confuzie si lentoare cerebrala dupa abuz sexual, depresie cu impotenta psihica. Bolnavul se concentreaza greu, e uituc, cititul il oboseste si induce o cefalee frontala care se extinde la occiput. Hemicraniul sting e mai afectat. Uneori, apare chiar cefalee matinala, agravata de obscuritate.

Tulburari de echilibru si auditi completeaza loul clinic, vag ameliorat mineind. Uneori, predomina astenia spinala, parezele membrelor inferioare, ataxia locomotorie, tulburari de coordonare, in aceste cazuri, apare senzatia ca se merge prin vata, in general

gesturile isi pierd siguranta. Vertijul si cefaleea sint frecnte, ea si teama de a cadea la coborirea scarilor. Ameteala e mai pronuntata privind in jos si in obscuritate. Aceleasi dilutii sint acti intr-o serie de impotente, de origine psihica, prin pierderea apetitului sau prin ejaculari precoce.
Alte materiale medicale despre: medicamente homeopate

Face parte clin familia Anacardiaceac, plante lemnoase, cu suc rasinos sau laptos. Tinctura-mama se prepara din fructul sfarimat. Administrarea de do [...]
Indigoul salbatic face parte din familia Leguminoase. Administrarea de doze ponderabile la omul sanatos determina : o depresie intensa cu tendinta la [...]
Rosmarinul salbatic face parte din familia Ericaceae.
Administrarea de doze ponderabile produce o iritare intestinala cu colici si diaree sa [...]

Copyright © 2010 - 2024 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre medicamente homeopate

  Alte sectiuni

  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Unde se incadreaza problema medicala?

  Scrie codul din imaginea alaturat

  Vezi toate intrebarile