eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Medicamente homeopate

NAVIGARE RAPIDA: » Pagina principala » GHID MEDICAL » homeopatie » medicamente homeopate

Kalmia latifolia


Dozele ponderabile de laur de munte induc, dupa o faza convulsi, o slabiciune paralitica a membrelor, incetinirea pulsului, dureri centrifuge si de sus in jos (nouroarti-culare), aparitia de cule pe piele.

Dilutiile a 4-a si a 5-a centezimale se utilizeaza in reumatisme si guta, reumatisme cu atingere cardiaca sau albuminurie, nevralgii luetice sau reumatismale, nevralgii la paralitici, nevrite, nevralgii orbitare si oculare drepte.

Caracteristicile acestor dureri reumatice sint urmatoarele : mutare rapida de la o articulatie la alta (sau la cord),centrifug si cranio-candal; agrare prin miscare (vertij si confuzie mintala, care cedeaza in repaus), ameliorare mincind, la odihna si pe timp noros ; durerile sint frecvent insotite de amorteala, slabiciune (generala si locala), tremuraturi. Articulatiile afectate sint mai frecvente de partea dreapta. Tulburarile cardiace se pot exprima fie intr-o tahicardie cu agitatie, furnicaturi in bratul sting si palpitatii agrate culcat pe partea stinga si aplecat inainte, fie intr-o bradicardie cu puls slab.

Eventualele complicatii renale constau in lombalgie cu pola-kiurie si albuminurie. Cefaleea urmeaza curba solara, e agrata de caldura si ameliorata prin cresterea diurezei. in cazul in caro loul clinic e dominat de cardiopatie (eventual, chiar angina pectorala, miocar-dita), durerile sint intense si iradiate epi-gastric si chiar mai jos, iar palpitatiile sint agrate de miscare sau culcat pe partea stinga. Bradicardia e mai frecventa decit tahicardia, in prima situatie dilutia a 4-a centezimala e optima, iar in a doua, a 7-a. Uneori, apar si gastralgii agrate aplecat inainte si ameliorate mincind (la un cardiac sau un reumatic).
Zona Zoster raspunde la cea de a 3-a di-lutie decimala, daca se obser o ameliorare mincind .si o agrare la miscare si in prima parte a noptii.Alte materiale medicale despre: medicamente homeopate

Kreosotum se obtine rectificind de citeva ori produsul rezultat din distilarea gudronului de fag, din care a fost izolat de Rpichenbach in 1832.
[...]
Ciclama face parte din familia Primulaceae. Administrarea de doze ponderabile produce : depresie nervoasa cu melancolie, ce-falee, vertij cu tulburar [...]
Tilichinul (Daphne mezereum) face parte din familia Thymelaeaceae.

Administrarea repetata de doze ponderabile produce : inflamarea viol [...]

Copyright © 2010 - 2024 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre medicamente homeopate

  Alte sectiuni

  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Unde se incadreaza problema medicala?

  Scrie codul din imaginea alaturat

  Vezi toate intrebarile