eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Medicamente homeopate

NAVIGARE RAPIDA: » Pagina principala » GHID MEDICAL » homeopatie » medicamente homeopate

Gingko-biloba


Nucul de Japonia face parte din familia Co-niferae.
Remediul prezinta lateralitate stinga. Dilutia a 4-a centezimala se utilizeaza atit in cefaleea supraorbitala stinga (sau temporala stinga), cit si in amigdalita stinga. Afectiunile survin la un gastralgic irascibil, cu debit rbal mare, care prezinta insomnie dupa orele 23, arsuri in zona cardiei si o senzatie de vid gastric cu foame intensa.

Modalitati. Agravare la frig si ameliorare mincind si stind culcat. Durerile de ochi sting sint agravate privind in sus si la dreapta.
Mai retinem, in cazul tipului de Gingkc. biloba, rtij si tulburari de dere.
In cazul amigdalitei stingi, exista o senzatie de arsura, cu nevoia de a o curati mereu, si oligurie cu urina laptoasa si mictiuni frecnte si arzatoare.
In sfirsit, dilutiile a 4-a si a 5-a centezimala se intrebuinteaza in crampa scriitorilor aparuta la mina dreapta si insotita de tremor la scris.Alte materiale medicale despre: medicamente homeopate

Arborele de quinquina (cinchona officinalis) face parte din familia Rubiaceae. Dozele ponderabile au o actiune antipire-tica si excita secretia de su [...]
Balusca face parte din familia Liliaceae.
administrarea repetata de doze ponderabile provoaca o iritare cronica si ulcerativa a anaratului dige [...]
Face parte din familia Ranunculaceae. Din punct de vedere farmacologic, se considera ca cimicifugina alcaloidul pe care-1 contine este inrudit cu [...]

Copyright © 2010 - 2024 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre medicamente homeopate

  Alte sectiuni

  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Unde se incadreaza problema medicala?

  Scrie codul din imaginea alaturat

  Vezi toate intrebarile