eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Medicamente homeopate

NAVIGARE RAPIDA: » Pagina principala » GHID MEDICAL » homeopatie » medicamente homeopate

Sumbul


Ferula sumbul face parte din familia Ombe-liferae.
Administrarea de doze ponderabile proaca o hipersensibilitate nerasa, excitarea inervatiei cardiace si vasomotorie, precor-dialgii sau algii utero-ovariene stingi, inflamarea catarala a nazo-farinxului.

Dilutia a 3-a decimala se utilizeaza in nerzitate, pitiatism, tulburari nerase procate de viermii intestinali, menopauza, tendinta la lesin prin emotivitate sau nerzitate, palpitatii, fals angor, astm cardiac, insomnia nerasa a alcoolicilor. De regula, este rba despre o femeie la menopauza sau gravida, un alcoolic sau, mai rar, de un purtator de ascarizi. Bolnavui e ners, hipersensibil, iriil, mobil, emotiv, schimbator, cu somn agitat. Dimineata si la frig poate fi, dimpotriva, apatic si confuz. Are frecvent palpitatii, amortirea bratului sting, senzatie de constrictie faringiana, bufee de caldura, dureri la nivelul ovarului sting, cu excitatie sexuala. Bolnavul e agravat gindin-du-se la boala lui, si de frig, si e ameliorat de miscare lenta si caldura.

Aceeasi dilutie e activa in faringita catarala subacuta sau cronica si in rinita cronica. Inflamatia faringiana produce un mucus galbui, aderent si viscos. Retinem si o senzatie de contrictie a faringelui, cu neia constanta de a inghiti.
Alte materiale medicale despre: medicamente homeopate

Frasinul face parte din familia Oleaceae.
Seva de primavara, frunzele si scoarta sint folosite inca mult in etnoiatrie.

Homeopat [...]
'Coaja de Levant\' cum ii spun francezii face parte din familia Menisperme si se numea, inainte de a deveni Menisperum cocculus, Anamirta cocculus [...]
Face parte din familia Rannunculaceae. Romanii ii spun ruscuta de primavara. Si in limba germana e caracterizata ca planta de primavara. in franceza i [...]

Copyright © 2010 - 2024 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre medicamente homeopate

  Alte sectiuni

  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Unde se incadreaza problema medicala?

  Scrie codul din imaginea alaturat

  Vezi toate intrebarile