eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Tratamente cu argila

NAVIGARE RAPIDA: » Pagaina principala » NATURIST » terapia cu argila » tratamente cu argila

Faringite, laringite

Trimite pe messenger Versiune pentru tiparireInflamatia mucoasei faringiene, datorita infectiilor streptococice sau stafilococice, duce la dureri la inghitit (disfagie), usturime, uneori tuse iritative. Laringitele se manifesta prin inflamatia mucoasei laringiene.
Printre cauze sunt: frigul, variatiile bruste de temperatura, umezeala, fumatul, eforturile cale, praful, intoxicatii, infectii etc.
In aceste afectiuni sunt recomandate gargare cu apa argiloasa, de 3-4 ori pe zi, concentratia fiind aceeasi: o lingurita la 150 ml apa.


Apa argiloasa, dupa ce s-a facut gargara, se arunca.

Intre mese, bucatele de argila se sug in gura.
Cataplasmele se aplica subtiri si caldute pe gat, cu durata de 1-l ora, care se repeta in cursul zilei de 3-5 ori.Cataplasma de seara se aplica groasa pe piept (in partea superioara), se lasa pana dimineata, cand se arunca.
Dupa cea 5-6 zile apare cea, iar inflamatia dispare; dar cura este recomandat sa fie tinuta trei saptamani.
Regimul atoxic este obligatoriu.
Fractiile argiloase din roca de argila contin mineralele care anihileaza streptococul si stafilococul, dezinfecteaza caile respiratorii. Se pun picaturi in nari din suspensia argiloasa cu mare densitate, cate 60 de picaturi in fiecare nara, de 3-5 ori pe zi.Alte materiale medicale despre: tratamente cu argila
Partea cea mai insemnata din imbolnavirile laringelui este reprezentata de procesele lui inflamatorii care se intilnesc cu o frecventa deoseb [...]
Chiar daca unele persoane sunt neincrezatoare in utilizarea tratamentului cu argila, nu am avut decat un singur caz cand rezultatele nu au avut eficie [...]
In forma simpla, aftele se prezinta ca niste ulceratii dureroase unice sau grupate, cu dimensiuni mici si cu contur regulat, de culoare galbuie, incon [...]


Copyright © 2010 - 2021 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre tratamente cu argila

  Alte sectiuni


  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Intrebarea in cateva cuvinte
  Intrebarea cu toate detaliile
  Unde se incadreaza problema medicala?
  Scrie codul din imaginea alaturata
  Scrie codul din imaginea alaturat  Vezi toate intrebarile