eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Tratamente cu ceaiuri

NAVIGARE RAPIDA: » Pagina principala » NATURIST » plante terapeutice » tratamente cu ceaiuri

Ceai sudorific


Formula :
Flori de soc Flori de tei Flori de musetel Rizomi de pir Isop
In gripa si raceala, insotite de temperatura, ceaiul sudorific provoaca o transpiratie abundenta, urmata de o scadere a febrei.
Proprietatile sudorifice sunt atribuite florilor de soc si tei ce intra in compozitia ceaiului. O data cu transpiratia, s-a cautat ca substantele toxice ce se formeaza in organism sa fie eliminate si prin diureza. in acest scop. formula acestui ceai s-a completat cu rizomi de pir.
Pentru a mari puterea de rezistenta a organismului contra microbilor, in formula ceaiului sudorific s-au introdus te cu actiune antiseptica si bactericida ca musetelul si isopul.


Transpiratia provocata de ceaiul sudorific ajuta mult la ameliorarea si ndecarea bolilor aparatului respirator.
Ceaiul se bea cat mai caldut, indulcit cu zahar sau cu miere de albine.
Alte materiale medicale despre: tratamente cu ceaiuri
SOC Partile intrebuintate : Florile (Flores Sambuci). Principii activi : Ulei eteric si o substanta care provoaca transpiratie abundenta. Modul de [...]
Ceaiuri care au proprietati diaforctice, prin actiunea asupra glandelor sudoripare. Reteta ceaiului Plafar 1. Flori de Soc (Flores Sambuci) Flor [...]
Formula : Flori de coada-soricelului Frunze si flori de paducel Frunze de podbal Frunze de salvie Cimbrisor-de-camp Isop Izma-buna Talpa-gasti [...]


Copyright © 2010 - 2023 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre tratamente cu ceaiuri

  Alte sectiuni


  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Unde se incadreaza problema medicala?

  Scrie codul din imaginea alaturat  Vezi toate intrebarile