eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Tratamente cu ceaiuri

NAVIGARE RAPIDA: » Pagina principala » NATURIST » plante terapeutice » tratamente cu ceaiuri

Ceai dietetic


Ceai dietetic
Formula :
Frunze de afin Frunze de dud Frunze de nuc Teci de fasole Izma-bnna Papadie

Diabetul zaharat este o boala care se datoreaza fie unei supraalimentatii indelungate cu hidrocarbonate (dulciuri, fainoase), fie ereditatii, fie unei boli gra sau unor tulburari digesti completate cu o insuficienta renala functionala, cu o permeabilitate crescuta pentru zahar.
Ceaiul dietetic completeaza tratamentul si regimul indicat de medic. Prin cura facuta cu acest ceai se urmareste o ameliorare a schimburilor nutriti, disparitia zaharului dTn urina si renirea la normal a functiunii pancreasului.
Frunzele de afin, dud, nuc si tecile de fasole ce intra in compozitia acestui ceai fac sa scada zaharul din sange, influentand favorabil diabetul zaharat. Menta si papadia maresc secretia bilei, care contributie la activarea digestiei si reglarea schimburilor nutriti.
Se beau doua-trei ceaiuri pe zi, indulcite cu zaha-rina.Alte materiale medicale despre: tratamente cu ceaiuri

Ceai preparat in casa care, datorita actiunii carminative, astringente si antidiareice, a principiilor active din componentele sale, are calitate [...]
Formula : Radacina de ghintura Rizomi de obligeana Schinel Tintaura Pelin Macese Coriandru in anemii, convalescenta, debilitate, lipsa pofte [...]
Formula 1 Flori, de coada-soricelului Flori de galbenele Flori de musetel Radacina de odolean Izinii-buna Papadie Formula 2 Flori de galbenele S [...]

Copyright © 2010 - 2024 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre tratamente cu ceaiuri

  Alte sectiuni

  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Unde se incadreaza problema medicala?

  Scrie codul din imaginea alaturat

  Vezi toate intrebarile