eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Substante coagulante

NAVIGARE RAPIDA: » Pagaina principala » MEDICAMENTE » medicatia bolilor de singe » substante coagulante

Trombina

Trimite pe messenger Versiune pentru tiparireProdusul injecil, fabricat in tara noastra (Trombina umana injecila) contine trombina, care transforma fibrinogenul in fibrina, provocand in acest fel coagularea singelui. Este dozata in unitati biologice.
Este prezentat in flacoane care contin 1525 mg substanta uscata (1525 U. Melamby/mg). Dupa dizolrea in solutie fiziologica sterila, se administreaza strict subcutanat, in doza de 510 U.M./kilocorp, doza care poate fi repetata de 23 ori/zi (nu mai repede de 6 ore).
Este folosita ca hemostatic general.
Produsul de trombina pentru aplicatii locale, fabricat in tara noastra (Trombina uscata sterila) este prezentat in flacoane, care contin 2 g produs. Este folosit ca hemostatic local in tratamentul epistaxisului dupa amigdalectomie sau in extractii dentare. Se poate administra si pe cale digesti, in tratamentul hemoragiilor gastroduodenale, dupa ce in prealabil s-a neutralizat aciditatea gastrica.


Alte materiale medicale despre: substante coagulante
Produsul injectabil, fabricat in tara noastra (Trombina umana injectabila) contine trombina, care transforma fibrinogenul in fibrina, provocand in ace [...]
Sint produse cu actiune antihemora-gica, deoarece intervin in sinteza hepatica a protrom-binei sau a altor factori ai coagularii. Grupul vitaminelor [...]
este un produs natural. Denumirea comerciala a produsului, fabricat in tara noastra, este Fitomenadion, fiind prezentat sub forma de solutie apoasa i [...]


Copyright © 2010 - 2021 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre substante coagulante

  Alte sectiuni


  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Intrebarea in cateva cuvinte
  Intrebarea cu toate detaliile
  Unde se incadreaza problema medicala?
  Scrie codul din imaginea alaturata
  Scrie codul din imaginea alaturat  Vezi toate intrebarile