eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Ghid medical antidiareice

NAVIGARE RAPIDA: » Pagina principala » MEDICAMENTE » medicatia aparatului digestiv » antidiareice

Antidiareice

Substantele antidiareice combat peristaltismul intestinal, reducind in acest fel diareea. Modul lor de actiune este variat : unele influenteaza musculatura intestinului iar altele, prin protectia pe care o ofera mucoasei intestinale, o fac mai putin sensibila la iritantele locale.


    Metoclopramida

    Diminua motilitatea digestiva, avind actiune antispastica si antiemetica. Este folosit pentru calmarea intolerantei digestive la medicamente, in boala Ulceroasa ca si pentru pregatirea tubului digestiv pentru explorari radiologice. Denum [...]

    Pulberile absorbante si protectoare

    bismutul sub-carbonic si subnitric, carbonatul de calciu. Doza este de 210 g/zi, avind actiune antidiareica (protejeaza mucoasa intestinala). Substantele mucilaginoase (de orez si ovaz) si pecti-nele sin [...]


    Copyright © 2010 - 2024 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
    Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
    Termeni si conditii -
    Confidentialitatea datelor - Contact
    Alte sectiuni


    Ai o problema medicala?
    Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

    Unde se incadreaza problema medicala?

    Scrie codul din imaginea alaturat    Vezi toate intrebarile