eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Medicamente homeopate

NAVIGARE RAPIDA: » Pagina principala » GHID MEDICAL » homeopatie » medicamente homeopate

Valeriana


Odoleanul face parte din familia Valeria-naceae.
Francezii numesc ta 'iarba pisicilor\", caci aceste feline o maninca ori de cite ori au tulburari dispeptice, ca si cind i-ar cunoaste proprietatile homeopatice.
In etnoiatria romaneasca, in Moldova, C. Barca si C. Gorea (1972) semnaleaza utilizarea odoleanului pentru linistirea nervilor, conform proprietatilor homeopatice ale acestei te.
Administrarea de doze ponderabile proaca excitare nerasa cu agitatie si spasme, si eretism circulator cu congestie cerebrala, senzatie de caldura si ameteli.

Dilutiile de la a 3-a decimala la a 5-a centezimala sint active in nerzitate, pitia-tism, menopauza, hiperestezie senzoriala,
.esanatos.com/boli/boli-si-tratamente/ticuri-sl-spasme-tresariri11335.php" title="Ticuri sl spasme (tresariri)" class="text">spasme nerase, secuse, astm cu o mare componenta psihica, dispepsie nerasa. De regula, e rba despre o menopauzica sau o oligomenoreica care a abuzat eventual de musetel, foarte nerasa si schimbatoare, hipersensibila senzorial, cu manifestari spasmodice alternind cu tulburari psihice. Inteligenta si vesela, se teme de intuneric si solitudine. E ameliorata mincind si mergind, si agravata pe stomacul gol si in imobilitate. Orice efort muscular proaca cefalee.Alte materiale medicale despre: medicamente homeopate

Face parte din familia Papaveraceae.
Administrarea de doze ponderabile provoaca o congestie cerebrala sau locala prin eretism vasomotor, slabic [...]
Piciorul cocosului face parte din familia Ra-nunculaceae.

Dozele ponderabile au ca efecte : iritat ie cutanata (pina la gangrena) a ser [...]
Izma buna face parte din familia Labiatae.
Administrarea repetata de doze ponderabile provoaca iritarea mucoasei respiratorii si, mai discret, [...]

Copyright © 2010 - 2024 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre medicamente homeopate

  Alte sectiuni

  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Unde se incadreaza problema medicala?

  Scrie codul din imaginea alaturat

  Vezi toate intrebarile