eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Medicamente homeopate

NAVIGARE RAPIDA: » Pagina principala » GHID MEDICAL » homeopatie » medicamente homeopate

Raphanus


Ridichea face parte clin familia Cruciferae. Administrarea repetata de doze ponderabile are urmatoarele efecte : intens meteo-rism, dureri hepatice si splenice, cresterea secretiei de saliva, bila si a glandelor sebacee, nimfomanie.

In meteorismul flatulent se utilizeaza di-lutiile centezimale a 3-a si a 4-a. Poate fi vorba si despre un timpanism isteric, incarcerari gazoase dureroase. Bolnavul poate fi un flatulent cronic sau acut.
Abdomenul e destins, timpanizat si frecvent dur, provocind chiar o jena respiratorie. Nu se pot emite gaze, desi bolnavul prezinta spasme peristaltice de intensitatea unor colici. Ansele intestinale se pot reliefa prin peretele abdominal. Starea e agravata de atingere, secuse, culcat pe o parte, si ameliorata cind se poate ajunge la emisii de gaze.
In isterie, bula isterica, spasme esofagiene, nimfomanie se administreaza dilutiile centezimale de la a 5-a la a 9-a. Bolnava prezinta o dispozitie foarte variabila, cu men-stre abundente si prelungite ca durata. Dimineata, se simte mahmura. Simte frecvent o bula calda ureind din abdomen (sau chiar din uter) spre git si raminind acolo. Pusul se poate prelungi cu tuse.

Frecvent, inlilnim o senzatie de frig in spate, pe fata posterioara a bratelor si o racire a genunchilor. Prezinta aversiune fata de celelalte femei, uneori si fata de copii, precum si insomnii datorate apetentei sexuale exagerate. Dilutiile a 4-a si a 5-a centezimale se administreaza in seboree la indizi flatulenti sau dispusi la eruptii pemoide.Alte materiale medicale despre: medicamente homeopate

Degetarul rosu face parte din familia Scro-phulariaceae.
La omul sanatos, administrarea de doze fiziologice repetate are drept efect : tulburar [...]
Este o varietate de Anemona hepatica sau Hepatica triloba, care, ca toate anemonele, inclusiv Pulsatila, face parte din familia Ra-nunculaceae.
[...]
Castravetele purgativ face parte din familia Cucurbitaceae. Dozele ponderabile produc diaree. Administrarea repetata provoaca o hipersensibilitate ne [...]

Copyright © 2010 - 2024 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre medicamente homeopate

  Alte sectiuni

  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Unde se incadreaza problema medicala?

  Scrie codul din imaginea alaturat

  Vezi toate intrebarile