eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Medicamente homeopate

NAVIGARE RAPIDA: » Pagina principala » GHID MEDICAL » homeopatie » medicamente homeopate

Pareira brava


Face parte din familia Menispermae.
Administrarea repetata de doze ponderabile provosca o iritare inflamatorie cronica sau acuta si paroxistica a aparatului urinar, in special a cii si uretrei.

Remediul e activ in litiaza urinara, hipertrofie de prostata, catar cal si uretrite, ca entitati morbide cronice, cind se intrebuinteaza dilutiile centezimale a 3-a si a 4-a, si in cistite acute (mai ales a calculoase}, disurie, colici nefretice, crize de retentie de urina la prostatici, cind se utilizeaza dilu-tii decimale, de la prima la a 3-a.

Ca remediu cronic este mai greu de silit. Sedimentul cu nisip roscat, polakiuria nocturna cu disurie si un miros amoniacal al urinei ajuta la alegerea remediului, fara o prea mare siguranta, cum se intimpla in crizele acute, in care bolnavul urineaza picatura cu picatura, in genunchi, cu miinile proptite in zid, cu mari eforturi si cu dureri olente hipogaslrice, iradiate in membrele inferioare.Alte materiale medicale despre: medicamente homeopate

Face parte din familia Lobeliaceae.
Actiunea dozelor ponderabile : spasme la-ringo-bronsice, apoi paralizia respiratiei, caderea tensiunii arte [...]
'Coaja de Levant\' cum ii spun francezii face parte din familia Menisperme si se numea, inainte de a deveni Menisperum cocculus, Anamirta cocculus [...]
Face parte din familia Myristicaccae.
A fost numita 'bisturiul homeopatilor\", intrucit poseda o actiune rapida asupra abceselor in formare, ma [...]

Copyright © 2010 - 2024 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre medicamente homeopate

  Alte sectiuni

  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Unde se incadreaza problema medicala?

  Scrie codul din imaginea alaturat

  Vezi toate intrebarile