eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
Nutritie Boli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Confidentialitatea informatiilor  

Informatii generale colectate

In momentul inregistrarii pe site-ul eSanatos.com, prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse , vizitarea anumitor site-uri din reteaua noastra, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, noi va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.
In unele zone ale siteurilor, noi vom cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea creerii unui nou cont de utilizator si alte informatii prin care va pot identifica.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul la eSanatos e protejat de o parola si username. De asemenea, bazele de date sunt stocate pe un server garantat, protejat de incercarile de fraudare si se acceaseza cu ajutorul unei parole. Nu toti angajatii companiei au acces la bazele de date.
Nu vom distribui unor terte perosane diferite informatii cu caracter personal care va apartin!

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, eSanatos are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori.

 

Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza catre eSanatos sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor pe internet si a serviciilor de sanatate. Utilizatorii nu sunt obligati sa furnizeze datele lor personale in scopul mentionat mai sus. Refuzul utilizatorilor de a furniza datele lor personale determina imposibilitatea de a accesa serviciile oferite de catre eSanatos. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre eSanatos si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerilor contractuali ai eSanatos pentru realizarea scopului mentionat mai sus. Acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a serviciului de catre utilizatori si accesarea in continuarea a site-ului www.eSanatos.com inseamna consimtamantul expres dat de catre utilizatori pentru prelucrarea si dezvaluirea catre terti de catre www.eSanatos.com a datelor cu caracter personal potrivit conditiilor din prezenta nota de informare si in limitele prevederilor legale.

 

loading...


Copyright © 2010 - 2018 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - Contact


Esti sanatos?
Boli si tratamente
Boli digestive
Boli cardiovasculare
Bolile infectioase
Definitii boli
Bolile cardiovasculare
Bolile respiratorii
Bolile digestive
Handicapurile
Bolile oaselor
Bolile alergice
Bolile venelor
Drogurile
Sistemul endocrin
Gamapatiile monoclonale
Bolile esofagului
Bolile stomacului si duodenului
Bolile intestinului subtire
Boli de colon, rect, anus
Bolile ficatului
Bolile cailor biliare
Bolile pancreasului
Bolile splinei
Bolile peretelui abdominal
Bolile peritoreului
Boli sexuale
Hiperuricemiile
Insomnia
Boli endocrine
Boli parazitare
Virusologie
Bolile psihice
Boli stomatologice
Boli cerebrale
Boli genetice
Boli alergice
Bolile ochiului
Bolile sangelui
Boli perete abdominal
Boli renale

Advertisementsloading...

Ai o problema medicala?
Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

Intrebarea in cateva cuvinte
Intrebarea cu toate detaliile
Unde se incadreaza problema medicala?
Scrie codul din imaginea alaturata
Scrie codul din imaginea alaturatVezi toate intrebarile