eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Tratamente cu argila

NAVIGARE RAPIDA: » Pagina principala » NATURIST » terapia cu argila » tratamente cu argila

Stari depresive
Pentru evitarea si inlaturarea starilor depresive se ingereaza apa argiloasa preparata din suplimentul nutritiv "Farmec Vital".
Este recomandat ca apa argiloasa sa fie realizata in infunzie de cimbru, salvie sau landa. Se toarna infuzia de 150 ml intr-o ceasca de portelan, faianta sau pahar de sticla, apoi se introduce continutul unui plic de supliment nutritiv "Farmec Vital". Dupa cea 10-l5 minute se poate ingera pe stomacul gol, inaintea celor trei mese principale.
Pe frunte se aplica o cataplasma groasa cu argila, la temperatura camerei, care se pastreaza cea 3 ore. Cataplasma aplicata seara se lasa pana dimineata. Fruntea se spala cu apa calduta, apoi se sterge.

Regimul alimentar atoxic este obligatoriu.Alte materiale medicale despre: tratamente cu argila

Pulmonul nu rainine indiferent in fata unor afectiuni de durata, insotite de tulburari grave metabolice sau de sistem. Este vorba de unele p [...]
Tusea convulsiva este o boala a copilariei, larg raspandita, care se manifesta prin accese violente (convulsive) de tuse. Infectia se transmite prin p [...]
Se pot datora unor cauze cum sunt: stresul, alcoolul, regimul alimentar toxic, stresul combinat cu factorul psihic. Bolile cardiovasculare, precum hip [...]

Copyright © 2010 - 2024 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre tratamente cu argila

  Alte sectiuni

  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Unde se incadreaza problema medicala?

  Scrie codul din imaginea alaturat

  Vezi toate intrebarile