eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Tratamente cu argila

NAVIGARE RAPIDA: » Pagina principala » NATURIST » terapia cu argila » tratamente cu argila

Hematoame


Hematoame


Pata rosie-vanata pe epiderma, de origine traumatica, datorita ruperii unui vas sangvin prin lovire, apasare, formand echimoze.
Pe locul unde s-a produs trauma, se aplica o serie de cataplasme groase, reci, direct pe piele. Acestea au o durata de doua-trei ore, imediat dupa producerea traumei, si de patru-sase ore in continuare. in cazurile tratate, hematoamele au fost resorbite dupa 3-4 zile, dar am avut cazuri cand au fost resorbite si dupa 20 de zile.

Cataplasmele, la cap, se aplica in zona in care s-a constatat hematomul. Acestea sunt groase si reci si au o durata de 6-8 ore, dupa care se inlocuiesc. Este indicat sa fie tuns capul in zona aplicarii. Cataplasma se poate inli in tifon si trebuie sa cuprinda o zona mai extinsa cu 2-3 cm.


Galerie de imagini si poze medicale: hematoame


imagine cu hematoameimagine cu hematoame
imagini hematoameimagini/poza hematoame


Alte materiale medicale despre: tratamente cu argila

Inflamarea intestinului gros este datorata unor infectii, toxinfectii alimentare, paraziti sau unor substante toxice. Roca de argila, datorita propri [...]
Anemiile sunt boli ale sistemului circulator, care constau din scaderea masei de eritrocite (globule rosii) si a cantitatii de hemoglobina, uneori num [...]
Arsurile pot fi provocate de foc, contact cu suprafete metalice fierbinti, apa fierbinte, substante chimice, explozii de gaze, arsuri solare etc. Ace [...]

Copyright © 2010 - 2024 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre tratamente cu argila

  Alte sectiuni

  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Unde se incadreaza problema medicala?

  Scrie codul din imaginea alaturat

  Vezi toate intrebarile