eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Tratarea bolilor cu plante medicinale

NAVIGARE RAPIDA: » Pagaina principala » NATURIST » plante medicinale » tratarea bolilor cu plante medicinale

Metrita

Trimite pe messenger Versiune pentru tiparireInflamatia uterului. Poate fi localizata in: portiunea vaginala a uterului, cerx, endometru, musculatura uterina.
Plante medicinale ce pot fi utilizate: cerentelul, coada racului, coada soricelului, galbenelele, jalesul, porumbul.


Retete utilizate

UZ INTERN:
Cerentelul - decoct din 2 lingurite de radacina, la o cana cu apa (250 ml). Se fierbe 15-20 de minute si apoi se strecoara. Se beau 2 cani pe zi.
Coada racului - infuzie din 2 linguri de ta uscata si maruntita, la 500 ml de apa clocotita. Se lasa 15 minute si apoi se strecoara. Se bea in cursul unei zile. Coada soricelului - infuzie din 1-2 linguri de ta uscata si maruntita, sau flori, la 500 ml apa clocotita. Se bea in cursul unei zile.Galbenelele - infuzie din 2 lingurite de flori, la 200 ml de apa clocotita. Se beau, pe nemancatc, cate 2 ceaiuri pe /!.
Jalesul - infuzie dintr-o lingurita de ta uscata si maruntita, la o cana cu apa clocotita (200 ml). Se beau 2-3 cani pe zi.
Porumbul - infuzie din 2 linguri de matase, peste care se toarna o cana cu apa clocotita (200 ml). Se lasa acoperita 10-l5 minute si apoi se strecoara. Se beau 2-3 cani pe zi.Alte materiale medicale despre: tratarea bolilor cu plante medicinale
Stare de reactivitate crescuta a organismului, datorata alimentelor, medicamentelor, unor agenti fizici sau diferitelor substante chimice alergizante, [...]
Intoxicare cronica cu nicotina si gudroane, datorata fumatului. Se produc tulburari cardiace, simptome neuroasteniformc, tremuraturi, catar al cailor [...]
Boala contagioasa cu localizare la nivelul aparatului respirator, datorata patrunderii si inmultirii bacilului Koch in bronhiole si in plamanul omului [...]


Copyright © 2010 - 2021 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre tratarea bolilor cu plante medicinale

  Alte sectiuni


  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Intrebarea in cateva cuvinte
  Intrebarea cu toate detaliile
  Unde se incadreaza problema medicala?
  Scrie codul din imaginea alaturata
  Scrie codul din imaginea alaturat  Vezi toate intrebarile