eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Tratarea bolilor cu plante medicinale

NAVIGARE RAPIDA: » Pagaina principala » NATURIST » plante medicinale » tratarea bolilor cu plante medicinale

Enurezisul

Trimite pe messenger Versiune pentru tiparire

Eliminarea urinei, in mod inconstient, mai ales in timpul noptii, in special de catre copin mici.
Plante medicinale ce pot fi utilizate: arnica, carcelul, coada calului, coada soricelului, ienuparul, patlagina, sclipetii, sunatoarea, turita mare, ventrilica.


Retete utilizate

UZ INTERN: Carcelul - infuzie dintr-o lingurita pulbere din ta, peste care se toarna o cana cu apa clocotita (250 ml). Se lasa acoperita 15 minute si apoi se strecoara. Se beau 1-2 cani pe zi.


Ceaiuri complexe

1. Sunatoare - flori (20 g). Coada calului ~ ta (20 g). Infuzie din 2 lingurite din acest amestec, la o cana cu apa (250 ml). Se beau 2 cani pe zi.
2. Sunatoare - flori (20 g), Coada soricelului - flori (20 g). Infuzie din 2 lingurite din acest amestec, la o cana cu apa (250 ml). Se beau 2 cani pe zi.
3. Coada soricelului - flori (70 g), Amica- flori (10 g). Infuzie din 2 lingurite din acest amestec, la o cana cu apa (250 ml). Se beau 2 cani pe zi.


4. Ventrilica - radacina (70 g), Coada soricelului - flori (30 g). Infuzie din 2 lingurite din acest amestec, la o cana cu apa (250 ml). Se beau 2 cani pe zi.
5. Turita mare - flori (20 g), Amica - flori (10 g), Sclipeti - radacina (10 g), Patlagina - frunze (10 g). Coada soricelului - flori (10 g). Infuzie din 2 lingurite din acest amestec, la o cana cu apa (250 ml). Se beau 2 cani pe zi.
6. Se mai pol administra 3 linguri pe zi, din sirop de Ienupar (120 g fructe strite, la 1/2 litru apa si 300 g zahar).Alte materiale medicale despre: tratarea bolilor cu plante medicinale
Enurezisul consta in mictiuni spontane involuntare in timpul noptii si este de fapt o manifestare (un simptom) si nu o boala. Se pare ca exis [...]
Un medicament numit imipramina a fost folosit in mod curent in ultimii ani pentru tratarea enurezisului. La inceput da rezultate foarte bune, dar [...]
SIMPTOME Nu este neobisnuit ca un copil sub 6 ani sa aiba dificultati in a-si controla vezica pe timpul noptii. Urinatul in pat trebuie sa va ingrijo [...]


Copyright © 2010 - 2022 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre tratarea bolilor cu plante medicinale

  Alte sectiuni


  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Intrebarea in cateva cuvinte
  Intrebarea cu toate detaliile
  Unde se incadreaza problema medicala?
  Scrie codul din imaginea alaturata
  Scrie codul din imaginea alaturat  Vezi toate intrebarile