eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Tratarea bolilor prin plante

NAVIGARE RAPIDA: » Pagina principala » NATURIST » fitoterapia » tratarea bolilor prin plante

Tisa


TISA

Taxus baccata Fam. Taxaceae.

In traditia populara: tisa, mustar, usturoi, am 232i87c estecate bine, se turna pe gatul vitelor, contra turbarii, si apoi li se slobozea sange de la 2 vene de la grumaz.

Toxicitate: este o ta toxica care se folosea pentru otravirea sagetilor. Toxicitate mai mare au frunzele in special iarna.

In unele locuri se mai foloseste si astazi pentru proprietatile emenogoge, abortive, antiovulare si hipertensive. Provoaca aparitia ciclului intarziat, scade tensiunea.

Atentie! Folosirea frunzelor provoaca adesea accidente mortale.




Alte materiale medicale despre: tratarea bolilor prin plante

Sunt stări inflamatorii ale mucoasei cavităţii bucale, care se manifestă sub formă de mici leziuni bucale dureroase şi care împiedică mastica [...]
VINDECEA Betonica officinalis Fam. Labiatae. Denumiri populare: buruiana de artrita, buruiana de taietura, cretisor, cuisorita, frunza teiulu [...]
Tuşea reprezintă un act reflex produs de o iritaţie a mucoasei căilor respiratorii, fie de corpi străini, fie de produse patologice (mucus în ex [...]

Copyright © 2010 - 2024 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - Contact



Despre tratarea bolilor prin plante

  Alte sectiuni

  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Unde se incadreaza problema medicala?

  Scrie codul din imaginea alaturat

  Vezi toate intrebarile