eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Tratarea bolilor prin plante

NAVIGARE RAPIDA: » Pagina principala » NATURIST » fitoterapia » tratarea bolilor prin plante

Soia


SOIA

Soja hipoida. Fam.Papilonaceae.

Compozitie chimica: protide (pana la 40%), ativ cu carnea care are doar 15-20%. Mai contine de asemenea toti aminoacizii esentiali, lipide, glucide, saruri minerale, enzim 727b12h e, lecitine, rezine, ceruri, vitaminele A, B1, B2, C, D, E, fito-hormoni, lecitina, diastaze, etc.

Proprietati farmacologice: aliment complex, mineralizant, antisclerogen, hipocolesterolemiant, mentine constant nivelul lipidelor si al glucozei in sange. Are de 2 ori mai mult calciu ca laptele, contine magneziu si alte minerale foarte importante, vindeca o serie de afectiuni ale menopauzei pentru ca are o serie de hormoni. Este un important anticancerigen.

Se poate folosi la urmatoarele afectiuni:afectiuni cardiace, afectiuni osoase cu pierderea masei osoase, cancer in orice faza sau localizare in special la cancerul feminin (san, ginecologic), constipatie, crestere, demineralizare, diabet, dismenoree, hipocolesterolemie, lipsa calciului, obezitate, tulburarile menopauzei.

Preparare: boabe sau faina folosita la orice masa.

-Laptele; 150g boabe se moaie la un litru de apa timp de 36 de ore. Se separa apoi lichidul de partea maloasa care se reia pentru o noua pulverizare si care se amesteca din nou cu lichidul. Se pritoceste si se filtreaza. Laptele acesta trebuie consumat in 24 ore.(dupa Jean Valnet- Tratamente cu legume si fructe).

-Soia consumata sub orice forma la fiecare masa este un tratament simplu si foarte eficient in afectiunile de mai sus.
Alte materiale medicale despre: tratarea bolilor prin plante
SMOCHINE Ficus carica. Fam. Moraceae. Se folosesc fructele sau frunzele si crengile. In traditia populara: smochina calda se rupea si se p [...]
să se consulte medicul; anason, bătrâniş, ceai de Java, ceapă, ceapa de mare, cimbrişor, cireş, coacăz negru, coada-calului, creţuşcă, dră [...]
angelică, amăreală, armurariu, balsam de Peru, balsam de Tolu, bătrâniş, brâncuţă. busuiocul-cerbilor, cărbune vegetal, cerenţel, ciuboţic [...]


Copyright © 2010 - 2023 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre tratarea bolilor prin plante

  Alte sectiuni


  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Unde se incadreaza problema medicala?

  Scrie codul din imaginea alaturat  Vezi toate intrebarile