eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Termeni medicina traditionala

NAVIGARE RAPIDA: » Pagina principala » GHID MEDICAL » termeni medicali » termeni medicina traditionala

Himenolepidoza


Parazitoza relativ frecventa la copii, determinata de un cestod mic Hymenolepis nana (2-4 cm). Pacientul beneficiaza de pe urma ceaiurilor de sunatoare (Hy-pericum perforatum) si a decoctului de seminte de doeac (Curcubita pepo), administrat mai multe zile.
Diatermia in sedinte repetate, duce la scaderea rezistentei parazitilor.Alte materiale medicale despre: termeni medicina traditionalaPlanta medicinala, din care, in scop terapeutic, se folosesc frunzele (Folium Digitalis Purpurae), recoltata in primii doi ani de vegetatie. Continut [...]
Se refera 'la ingrijirea activa si totala (holistica)\", acordata unor bolnavi a caror boala nu a raspuns la tratamentele curative instituite. [...]
Bautura aromata, facuta din muguri de brad. [...]

Copyright © 2010 - 2024 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre termeni medicina traditionala

  Alte sectiuni


  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Unde se incadreaza problema medicala?

  Scrie codul din imaginea alaturat

  Vezi toate intrebarile