eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Bolile copilariei

NAVIGARE RAPIDA: » Pagaina principala » GHID MEDICAL » sanatatea copilului » bolile copilariei

Gripa

Trimite pe messenger Versiune pentru tiparire

Gripa
Raceala si gripa se confunda adesea. Raceala este cunoscuta si ca o infectie gripala, iar gripa este cauzata intotdeauna de un virus.

Recunoasterea gripei Ea incepe cu o stare generala proasta, cu dureri de cap si de membre, cu dureri usoare de gat si cu frisoane.
Febra este mai mare decat la o simpla raceala (pana la 40 de grade). Caile respiratorii sunt inflamate si copilul tuseste.El poate reactiona si cu rsaturi si diaree.

Sa mergem la medic
La gripa apar simptome asemanatoare cu cele ale racelii, cu toate acestea, gripa este mai gra, iar copilul se simte foarte bolnav. Gripa nu o putem trata singuri, trebuie anuntat medicul. Doar el poate sili daca este o infectie gripala sau o gripa aderata.
Alte materiale medicale despre: bolile copilariei
Definitie Boala infectioasa si foarte contagioasa specific umana, data de virusurile gripale si caracterizata printr-o evolutie autolimitanta cu febr [...]
Aceasta infectie a cailor respiratorii e determinata de un virus ce provoaca febra, dureri de cap, curbatura si o stare de oboseala. Boala contagioasa [...]
Sa incercam sa descriem putin, la modul general, aceasta 'fiinta\" misterioasa. Si aici ne ajuta seminificatia cuvantului: 'virus\" [...]


Copyright © 2010 - 2021 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre bolile copilariei

  Alte sectiuni


  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Intrebarea in cateva cuvinte
  Intrebarea cu toate detaliile
  Unde se incadreaza problema medicala?
  Scrie codul din imaginea alaturata
  Scrie codul din imaginea alaturat  Vezi toate intrebarile