eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Tratarea bolilor cu reflexoterapie

NAVIGARE RAPIDA: » Pagina principala » GHID MEDICAL » reflexoterapie » tratarea bolilor cu reflexoterapie

Strabismul functional


Strabismul functional
Strabismul functional consta din deviatia axelor vizuale fara modificari (miscari) oculare.
Simptome: este de natura motorie, caracterizat prin deviatia axelor sau senzoriala, definit de tulburarea vederii bilaterale.
- Procesele de fibroza musculara a unuia sau a mai multor muschi extrinseci dau tulburari de motilitate.
- Inflamatii (miozite) cronice caracterizate printr-un deficit oculo-motor in campul mai multor muschi, stare inflamatorie, staza, edem palpebral al conjunctivei.
- Boli ale pleoapelor: dermatoze palpebrale, blefaritele (afectiuni inflamatorii la nivelul marginii libere a pleoapelor), insotite de o senzatie de jena oculara, prurit, arsuri si lacri-mare anormala, dimineata. Blefaritele au tendinte de croni-cizare si recidi.
- Boli glandulare : glandele ciliare pot fi afectate de un proces patologic, care genereaza, de exemplu, orjeletul extern (ulciorul), izolat sau ca o complicatie a blefaritei.
Toate aceste afectiuni beneficiaza de tratament reflexoterapeutic, combinat cu tratamentele naturiste indicate pentru celelalte suferinte ale ochilor.


Galerie de imagini si poze medicale: strabismul functional


imagine cu strabismul functionalimagine cu strabismul functional
imagini strabismul functionalimagini strabismul functional poza despre strabismul functionalpoza despre strabismul functional images strabismul functionalimages strabismul functional


Alte materiale medicale despre: tratarea bolilor cu reflexoterapie

Este o afectiune inflamatorie reumatismala intalnita mai ales la persoanele de sex barbatesc, intre 20 si 40 ani, avand localizare predilecta la nivel [...]
Hemoroizii sunt varice ale venelor ano-rectale. Pot fi interni si externi. Hemoroizii externi se manifesta prin mancarime, dureri si aparitia unor rid [...]
Sunt afectiuni hepatice cronice progresive. Diferenta fata de hepatita cronica consta in faptul ca ciroza este progresiva, provocand scleroza tesutulu [...]

Copyright © 2010 - 2024 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre tratarea bolilor cu reflexoterapie

  Alte sectiuni

  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Unde se incadreaza problema medicala?

  Scrie codul din imaginea alaturat

  Vezi toate intrebarile