eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
Nutritie Boli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri

CUM NE HRANIM

NAVIGARE RAPIDA: » Pagaina principala » NUTRITIE » cum ne hranim

Programe nutritionale recomandate pentru sustinerea organismului

Trimite pe messenger Versiune pentru tiparire


Advertisements


Programe nutritionale recomandate pentru sustinerea organismului

„Carentele nutritionale perpetuate duc la imbolnaviri cronice”

Raportul OMS 797/1990

„Suplimentele nutritive GNLD sunt create utilizand cele mai avansate tehnologii si cele mai bune materii prime disponibile pe piata; pot contribui in mod real la atingerea unei stari de sanatate optime”

Ph. D, Sc.D., D.A.T.S., consilier al OMS

Tinta tuturor programelor GNLD este optimizarea nutritiei celulare, cu efecte notabile in obtinerea unei stari optime de functionare a organismului uman, in prevenirea maladiilor cat si in terapia complementara, in scopul sustinerii proceselor naturale de autoreglare si regenerare.Suplimentele nutritive GNLD sunt 100% naturale si extrase doar din elemente care fac parte din lantul alimentar uman. Nu contin alimente modificate genetic, coloranti artificiali sau indulcitori.

GNLD – Optimizarea nutritiei celulare

§         Toate bolile incep la nivel celular.

§         Suntem atat de sanatosi pe cat sunt celulele noastre.

§         Alimentatia este ceea ce consumam, nutritia este ceea ce celulele noastre asimileaza.

Energia de care avem nevoie zilnic este furnizata de celule. Pentru a produce energie, celula are nevoie de mai multe categori de nutrienti pe care ii absoarbe prin membrana, ii prelucreaza si elimina reziduurile de ardere. Specialisii si statisticile la nivel international, au  evidentiat ca  90% din persoane nu mananca ce ar trebui si mai mult, 70 % mananca ce n-ar  trebui sa consume niciodata.

Datorita procesarii industriale, decorticarii si altor cauze, alimentatia noastra este lipsita de elemente indispensabile, cunoscute sub numele de lipide si steroli.

In lipsa lor, membrana celulara se rigidizeaza, se degradeaza si devine incapabila sa absoarba, sa utilizeze integral nutrientii (chiar daca ii are la dispozitie) si sa elimine reziduurile.  Este inceputul bolilor.

Primul semn al acestei situatii este oboseala cronica, boala omului modern.

Cu mai mult de 45 de ani in urma, medicii si cercetatorii de la GNLD au descoperit si dovedit cu teste clinice, ca persoanele afectate de oboseala cronica au beneficii reale si notabile in urma suplimentarii nutritiei cu un amestec unic de lipide si steroli numiti si “acizi grasi esentiali”.

Acizii grasi esentiali sunt indispensabili pentru organismul uman,  care nu-i poate produce ci ii obtine din  alimentatie.

Asa s-a nascut un produs unic pe mondial, numit Tre-en-en TM, un concentrat complex extras din cereale integrale, primul produs din lume al carui rezultat este cresterea eficientei activitatii celulare.

Testele efectuate au evidentiat cresterea si dezvoltarea generala, dezvoltarea sistemului cardio-vascular si a sistemului glandular.(detalii www.gnld.com/tests/references. Site-ul in lb. engleza)

Tre-en-en TM hraneste membranele ajutand celulele bolnave sa redevina sanatoase si eficiente.

Tehnologia acestui produs este detinuta numai de GNLD.

In anul 2003 s-a acordat premiul Nobel unei lucrari stiintifice care confirma cercetarile GNLD de acum 45 de ani. Noua piramida nutritionala pune la baza alimentatiei umane lipidele si sterolii din cerealele integrale. Toate acestea si multe altele confirma pozitia de avangarda a GNLD in cercetarea nutritionala.

Dintre programele nutritionale recomandate pentru sustinerea organismului, enumeram:

§         Programul pentru energie si regenerare celulara si  protectie antioxidanta impotriva cancerului.

§         Programul pentru sanatatea inimii

§         Programul pentru cresterea imunitatii

§         Programul antistress

§         Programul antidepresiv si de sustinere a sistemului nervos

§         Programul pentru controlul glicemiei si al greutatii (program pentru diabet de tip I si II)

§         Programul pentru evitarea carentelor de calciu

§         Programul pentru intretinerea sistemului osos  si de regenerare a articulatiilor 

§         Programul pentru fumatori, persoane care lucreaza in mediu toxic si  pentru persoane alergice

GNLD - Programul energie si regenerare celulara§          contribuie la mentinerea unei stari de sanatate optime,

§          contribuie la reglarea metabolismului celular,

§          contribuie la prevenirea imbolnavirii prin sustinerea organismului din punct de vedere biologic,

§          ajuta la regenerarea si protejarea celulei oferind o nutritie completa, si echilibrata.

§          are un puternic efect antitumoral,

§          stimuleaza ridicarea imunitatii si contracarareza elementele cu potential mutagen.

“Suntem atat de sanatosi pe cat sunt celulele noastre”

Formula IV TM (100 capsule) - complex de vitamine, minerale, uleiuri/steroli si proenzime care asigura o nutritie completa si echilibrata la nivel celular. Contine si Tre-en-en TM,  complexul  de acizi grasi esentiali pentru hranirea si permeabilizarea membranei celulare. Ajuta la reglarea metabolismului celular si la regenerarea celulei.

Carotenoid Complex TM (90 capsule) - complex antioxidant de 15 carotenoizi cu rol de crestere a imunitatii si protectie/hranire a membranei celulare. Testele clinice efectuate de expertii SAB (comitetul stiintific al GNLD) au fost publicate in Annuls of the New York Academy of Sciences (vol 691; 244-245, 1993) si in American Journal of Clinical Nutrition (vol 59/4:896-899,1994).

Carotenoid Complex TM face parte din programul de prevenire a cancerului (3+2+1/ phytodefence), creat de Arthur Furst (Ph.D, Sc.D.,DATS), fondatorul primului laborator de cercetare a cancerului din SUA.

Lista completa de referinte se gaseste pe site-ul www.carotenoidcomplex.com/references1.html.

Testele efectuate de expertii de la USDA au confirmat rezultatele suplimentarii cu Carotenoid Complex:

§          ridica nivelul celulelor imunitare cu 37% in 20 zile de terapie,

§          creste cu 20% nivelul celulelor “natural Killer” – prima linie de aparare a organismului impotriva cancerului,

§          scade cu 44% nivelul oxidarii la nivel celular,

§          protejeaza impotriva bolilor cardiovasulare

§          previne aparitia cancerului, ajuta la recuperarea convalescentilor si  prelungirea duratei de viata a persoanelor afectate.

Flavonoid Complex TM (60 comprimate) - antioxidant complex de flavonoide cu vitamina C, destinat protectiei citoplasmei, limfei si glandelor cu secretie interna, in mod special ficat si pancreas. Face parte din programul de prevenire a cancerului (3+2+1/phytodefence) si protejeaza la nivel gastro-intestinal.

Cruciferous Plus TM (60 comprimate) – antioxidant complex de crucifere, geneston din soia, vitamina E si izotiocianati, destinat protectiei nucleului celular si prevenirii cancerului de san, ovar, uter. Face parte din programul de prevenire a cancerului (3+2+1/phytodefence).

Programul se combina, cu: Cal-Mag, Omega 3, Wheat Germ Oil, All-C, Betaguard, Aloe Vera Plus pentru asigurarea celor  6 stadii ale nutritiei  celulare.

GNLD - Programul pentru sanatatea inimii

Omega 3 Salmon Oil  (100 capsule) - acizi grasi esentiali EPA + DHA + Vit. E in raportul optim necesar pentru asimilare (0,548/0,464g /4 caps.). Adaosul de vitamina E previne procesul oxidativ. Cercetarile din ultimii ani au evidentiat importanta acizilor grasi de tip Ω3 pentru functionarea optima a inimii, vaselor, circulatiei periferice, creierului, nervilor, articulatiilor, ochilor si pielii. Au totodata un rol esential in reglarea metabolismului grasimilor, sunt utilizati de organism in metabolismul hepatic regland nivelul colesterolului, trigliceridelor si glicemiei ( deci compozitia sangelui ) si au un puternic si dovedit efect antiinflamator.

Suplimentarea cu Omega 3 asigura o protectie cardiovasculara reala, naturala, fara efecte secundare.

Referinte:

Uauy- Dagach R. et al.- Clinical Perinatol, 22:157-l75, 1995

Simopoulos A.P. American Journal of Clinical Nutrition, 54:438-63, 1991

Site www.gnld.com/store/product/salmonoilWheat Germ Oil (100 Capsule) - vitamina E naturala complexa din germeni si cereale integrale; furnizeaza intreaga familie a Vit. E in raportul existent in natura. Cercetarile au demonstrat ca vitamina E naturala este inmagazinata in corp pentru o perioada de timp dubla, fata de vitamina E sintetica, iar prezenta ei in organism reduce cu 75% riscul atacului cardiac.Programul se poate suplimenta cu: Cal-Mag, Aloe Vera Plus(antistress), Carotenoid complex, Flavonoid complex, All C pentru scaderea naturala a colesterolului (LDL) si intarirea vaselor capilare.

Suplimentarea  cu  Omega 3 si Wheat Germ Oil (acizi grasi de tip omega 6) este foarte eficienta si pentru hranirea, sustinerea si  protectia sistemului nervos si stimularea refacerii mielinei, tesut gras constituit preponderant din acizi grasi esentiali. Acizii grasi Omega 3 sunt considerati “hrana sistemului nervos”.

GNLD - Programul pentru cresterea imunitatii

Programul creste imunitatea cu 40% in 20 de zile de terapie Rezultatele testelor clinice au fost confirmate de cercetarile efectuate la USDA.

Carotenoid Complex TM (90 capsule)

Lista completa de referinte se gaseste pe site-ul www.carotenoidcomplex.com/references1.html

Testele efectuate de expertii de la USDA au confirmat rezultatele suplimentarii cu Carotenoid Complex :

§          ridica nivelul celulelor imunitare cu 37% in 20 zile de terapie,

§          creste cu 20% nivelul celulelor “natural Killer” – prima linie de aparare a organismului impotriva cancerului,

§          scade cu 44% nivelul oxidarii la nivel cellular,

§          protejeaza impotriva bolilor cardiovasulare (controleaza nivelul  colesterolului LDL din sange)

Carotenoid Complex se poate combina, cu celalti antioxidanti:  Betaguard, All-C, Wheat Germ Oil, Omega 3, Flavonoid complex, Cruciferous Plus pentru  o stimulare complexa. 

GNLD - Programul antistress

Aloe Vera Plus TM (1 litru) - bautura relaxanta si tonifianta din Aloe Vera Barbadensis Miller, cu adaos echilibrat de Ginseng si un complex de te medicinale, vitamina C naturala si zinc. Are un efect calmant, detoxifiant si de regenerare a mucoaselor.

Cal-Mag (60 tablete) - calciu, magneziu si vitamina D3 din surse naturale complexe, perfect echilibrate metabolic, cu asimilare completa si rapida.

Programul are un efect relaxant si tonifiant totodata. Este recomandat si in caz de insomnie.

GNLD - Programul pentru sustinerea sistemului nervos

Omega 3  (EPA + DHA) (100 capsule) din ulei de somon in raportul optim necesar pentru asimilare (0,548/0,464g /4 caps.). Adaosul de vitamina E previne procesele oxidative. Acizii grasi Omega 3 sunt esentiali pentru buna functionare a creierului si nervilor. Prezenta lor in organism reduce simptomele maladiilor psihice si starile depressive. Au efect antiinflamator si hranesc membranele celulare si mielina.

Se recomanda consumul a 4-6 capsule zilnic, de preferinta la masa.

Wheat germ oil  cu vit.E (100 capsule) furnizeaza intreaga familie a Vit. E naturala, in raportul existent in natura.

Protejeaza membranele cu continut gras ale nervilor si stimuleaza regenerarea tuturor tesuturilor grase.

Se recomanda 1-3 capsule/zi

Cal-Mag (60 tablete) - calciu, magneziu si vitamina D3 din surse naturale complexe, perfect echilibrate metabolic, cu asimilare completa si rapida.

Se recomanda 2 comprimate/zi pentru suplimentare si 3-6  comprimate  pentru un necesar  ridicat.

GNLD - Programul pentru controlul glicemiei  si al greutatii

§          obezitatea  este corelata cu maladii cardiovasculare, cresterea colesterolului, diabet, hipertensiune, boli renale, osteoartrita;

§          restabilirea echilibrului metabolic duce la evitarea si disparitia multor manifestari neplacute pentru organism;

§          programul este testat pe subiecti umani, nu creaza dependanta si nu are reactii secundare si se bazeaza pe modul natural de autoreglare al organismului;

GR2 CONTROL™ 2 plicuri/ziObezitatea tinde sa devina unul din flagelurile epocii moderne si este periculoasa prin numeroasele probleme de sanatate pe care le creeaza in organism.

80% din adultii supraponderali sufera de hipertensiune, diabet, colesterol crescut, afectiuni corelate bolilor  coronariene,  calculi renali, osteoartrita iar 40% dintre personele atinse de obezitate,sufera de toate aceste patologii.

Alimentatia, stresul, sedentarismul  sunt doar cateva din cauzele acestei situatii. In mod special dulciurile au un efect distrugator.

De exemplu: necesarul  zilnic de  glucoza al organismului este de 5 gr.; o singura bautura racoritoare de 300 ml. are 40 gr de zahar/indulcitori, deci de 8  ori mai mult.

Specialistii  au descoperit modul in care se comporta corpul uman atunci cand o persoana  mananca mai mult decat  consuma prin efortul fizic depus: surplusul de nutrienti  este transformat in grasime si stocat, fara a fi utilizat de organism. Apoi apare din nou senzatia de foame. Este asa numita “capcana glicemica”. Deprinderea de a stoca grasimile in loc sa le arda  si nevoia constanta de a manca devine un mod obismuit de functionare din care organismul nu mai poate  iesi. Nici o  cura de slabire sau program aparut pana in prezent nu poate  elibera organismul  din “capcana glicemica’, motiv pentru care organismul recupereaza rapid  kilogramele pierdute.

 

GR 2 Control™ inlocuitor de masa proteic, creat de GNLD este un program studiat  pe o perioada de 30 de ani (ultimii 13 la Stanford University) si este singurul program testat clinic pe  subiecti umani care a  dovedit ca:

 

§          reduce asimilarea nutrientilor;

§          reeduca organismul deprinzandu-l sa arda grasimile in loc sa le depoziteze;

§          reancarca organismul cu energie;

Acest program este  legat de mecanismele naturale de slabire proprii organismului uman,  este sigur in folosire iar dupa urmarea lui, nu se revine la greutatea initiala

.

Referinte:

                       

Journal of the American College of Nutrition Vol. 17 (1)

Site www.gnld.com//products/GR 2 control

GNLD - Programul pentru regenerarea articulatiilor, intretinerea sistemului osos si evitarea carentelor de calciu

Cal- Mag (60 tablete) - calciu, magneziu si vitamina D3 din surse naturale complexe, perfect echilibrate metabolic, cu asimilare completa si rapida.

Se recomanda 2 comprimate/zi pentru suplimentare si 3-6  comprimate  pentru un necesar  ridicat.

Omega 3  (EPA + DHA) (100 capsule) din ulei de somon in raportul optim necesar pentru asimilare. Adaosul de vitamina E previne procesele oxidative.

Formula IV TM (100 capsule) - complex de vitamine, minerale, uleiuri/steroli si proenzime care asigura o nutritie completa si echilibrata la nivel celular. Contine si Tre-en-en TM, complexul  de acizi grasi esentiali pentru hranirea si permeabilizarea membranei celulare. Ajuta la reglarea metabolismului celular si la regenerarea celulei.

Se rocmanda 1 capsula pe zi.

All C  - (120 tablete masticabile cu gust de portocala) este un produs natural, din surse complexe de vitamina C si bioflavone, care este asimilat integral de catre organism. Vitamina C este antioxidantul hidrosolubil cel mai important pentru organismul uman, si trebuie administrata zilnic. Este extrem de importanta pentru activarea functiilor tuturor celulelor si franeaza procesele biochimice de imbatranire (dupa ultimele cercetari chiar cancerul), neutralizeaza toxinele din sange. Este esentiala pentru cortexul suprarenal, ochi si tesutul hepatic, intervine in formarea colagenului (cimentul celular), care da consistenta pielii, oaselor, vaselor si celorlalte tesuturi; are rol revitalizant; pastreaza sanatatea tesuturilor conjunctive, oaselor, celulelor sistemului imunitar, gingiilor, vaselor si altor tesuturi si organe; protejeaza fluidele corpului si citoplasma celulelor de daunele cauzate de radicalii liberi.

Se recomanda: adulti 1-2 / zi profilactic, 2- 4 / zi terapeutic; copii 1-2/ zi.

GNLD - Programul pentru fumatori, persoane care lucreaza in mediu toxic si  pentru persoane alergice

Betaguard - Integrator complex de factori antioxidanti (β - caroten, vitamina E, vitamina C, Se, Zn, Cu).

Aduce un aport de elemente antioxidante naturale indispensabile care de obicei lipsesc din alimentatia zilnica. Componentele sale au o actiune sinergica, antioxidanta si detoxifianta care contracareaza actiunea radicalilor liberi, impiedicand degradarea celulelor. Stimuleaza imunitatea. Protejeaza membrana celulei (β - caroten si vitamina E) si citoplasma (vit. C si Se), stimuleaza procesul de dezintoxicare a organismului (Zn si Cu). Stimuleaza actiunea limfocitelor T.

Se recomanda: adulti profilactic 2/zi, terapeutic 2-4/zi; copii 1/ zi.
Alte materiale medicale despre: CUM NE HRANIMStimuleaza colonul aton sau lenes si ajuta in CONSTIPATIE si DIVERTICULITA‚, afectiuni care sunt mult mai frecvente in societatea occidentala ca urmar [...]
Plantele medicinale sunt bine cunoscute pentru puterea lor de a mari capacitatea de procreare. Se pare ca reusesc acest lucru atat prin actiunea [...]
Ar fi iluzoriu si ilogic ca cineva sa poata concepe o suprimare totala a obiceiului de a fuma in societatea contemporana. O restrictie a produs [...]


Copyright © 2010 - 2019 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre cum ne hranim

  Advertisements


  Alte sectiuni
  Retete
  Stiati ca
  Alimentatie
  Vitaminele
  Sa mancam sanatos
  Diete
  Secretele nutritiei
  Cura de slabire
  Exercitiile fizice
  Mineralele
  Grasimile
  Cum ne hranim
  Regimuri alimentare
  Intrebari despre nutritie
  Silueta
  Nutritia si sexualitatea
  Nutritia si bolile cronice
  Aminoacizii
  Acizii grasi
  Bucatarie
  Retete de slabit  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Intrebarea in cateva cuvinte
  Intrebarea cu toate detaliile
  Unde se incadreaza problema medicala?
  Scrie codul din imaginea alaturata
  Scrie codul din imaginea alaturat  Vezi toate intrebarile