eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
Nutritie Boli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri

Tratarea bolilor cu plante medicinale

NAVIGARE RAPIDA: » Pagaina principala » NATURIST » plante medicinale » tratarea bolilor cu plante medicinale

Pielo-cistitele

Trimite pe messenger Versiune pentru tiparire


Advertisements


Inflamatii ale mucoaselor cailor urinare. Se manifesta prin mictiuni frecnte, dureri la mictiuni si urina tulbure. Uneori, se mai adauga hematuria. Sunt cauzate de diferiti microbi si pol fi secundare tuberculozei sau unor tumori cale.
Plante medicinale ce pot fi utilizate: coada calului, fasolea, mesteacanul, merisorul, osul iepurelui, patrunjelul, pinul, pirul, porumbul, plopul negru.


Retete utilizateUZ INTERN:

Fasolea - decoct din 3 linguri de teci maruntite, la 750 ml apa rece. Se fierbe 20 de minute. Se bea in 3 reprize, in decursul unei zile.
Merisorul - macerai din 2 lingurite de: frunze, la 100 ml de apa rece. Se lasa in repaus 15 minute. Se strecoara si, peste frunzele ramase, se adauga 100 ml de apa clocotita. Se fierbe 15 minute. Dupa 10 minute se strecoara si se amesteca ambele lichide. Se bea fractionat, in timpul unei zile.
Osul iepurelui - decoct din 4 linguri rase de ta, la 1 litru de apa rece. Se fierbe 30 de minute. Se bea fractionat, in cursul unei zile.
Pinul- infuzie dintr-o lingurita cu muguri, la o cana cu apa clocotita (250 ml). Se beau 2-3 cani pe zi.
Pirul - infuzie dintr-o lingura de rizom, la 200 ml apa clocotita. Se beau 2-3 cani pe zi. Plopul negru - infuzie din 1-2 lingurite de muguri, la o cana cu apa clocotita (250 ml). Se beau 2-3 cani pe zi.
Porumbul - infuzie din 2 lingurite de matase, la 200 ml de apa clocotita. Se ia o lingura, la 2-3 ore.


Ceai complex

Merisor- frunze (20 g), Mesteacan - frunze (20 g). Patrunjel - seminte (20 g). Coada calului - ta (20 g). Decoct din 4 lingurite de amestec, la 500 ml apa. Se beau 3 cesti pe zi.Alte materiale medicale despre: tratarea bolilor cu plante medicinaleRuptura osului datorata fie unui traumatism, fie ca apare spontan, la nivelul unui bolnav. Fractura poate fi completa, incompleta sau o simpla fisura. [...]
Inflamatie a mucoaselor nazale, datorata unor alergeni, ca: polenul, praful etc. Se manifesta prin stranuturi repetate, senzatie de infundare a nasulu [...]
Boala care se manifesta prin reducerea debitului urinar la cea 100 ml in 24 ore, pana la suprimarea lui (anurie). Plante medicinale ce pot fi utiliza [...]


Copyright © 2010 - 2019 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre tratarea bolilor cu plante medicinale

  Advertisements


  Alte sectiuni  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Intrebarea in cateva cuvinte
  Intrebarea cu toate detaliile
  Unde se incadreaza problema medicala?
  Scrie codul din imaginea alaturata
  Scrie codul din imaginea alaturat  Vezi toate intrebarile