eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
Nutritie Boli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri

Tratarea bolilor cu plante medicinale

NAVIGARE RAPIDA: » Pagaina principala » NATURIST » plante medicinale » tratarea bolilor cu plante medicinale

Cuperoza

Trimite pe messenger Versiune pentru tiparire


Advertisements


Aparitia unei retele de vinisoare rosii si vinetii pe nas si pe pometii obrajilor fie datorita varstei, fie datorita unor dereglari ale circulatiei periferice.
te medicinale ce pot fi utilizate: levantica, nalba mare, nalba de cultura, nufarul alb, salata rde.


Retete utilizate

UZEXTERN:
Levantica - infuzie din 2 linguri de flori, la o cana cu apa, cu care se fac tamponari zilnice. Nalba mare ~ decoct dintr-o lingura de radacina, la 100 ml de apa. Se aplica zilnic comprese. Nalba de cultura - infuzie prelungita (30 minute) dintr-o lingura de flori, la 100 ml de apa. Se aplica comprese zilnice.
Nufarul alb ~ decoct din 4 flori, la 4 pahare cu apa. Se fac lotionari in faze incipiente. Salata rde - decoct dintr-o capatana de salata, la 500 ml de apa. Se aplica comprese zilnice.
Alte materiale medicale despre: tratarea bolilor cu plante medicinaleBoala datorata inflamatiei cailor biliare intrahepatice si extrahepatice. Se intalneste in diverse infectii intestinale (febra tifoida), precum si in [...]
Leziuni ale tesuturilor, produse de actiunea temperaturii ridicate (arsura termica), a substantelor chimice, a curentului electric, a razelor solare, [...]
Agent sau medicament care curata umorile organismului, favorizand eliminarea toxinelor si a produsilor rezultati din dezasimilare. Plante medicinale [...]


Copyright © 2010 - 2019 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - ContactDespre tratarea bolilor cu plante medicinale

  Advertisements


  Alte sectiuni  Ai o problema medicala?
  Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

  Intrebarea in cateva cuvinte
  Intrebarea cu toate detaliile
  Unde se incadreaza problema medicala?
  Scrie codul din imaginea alaturata
  Scrie codul din imaginea alaturat  Vezi toate intrebarile